چهارشنبه / ۲۶ دی / ۱۴۰۳ Wednesday / 15 January / 2025
×
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: جنگل ریشه امنیت غذائی و زیستی کشور است و برای تغذیه، اقلیم و اقتدار غذائی باید به جنگل اهمیت داد.
جنگل ریشه امنیت غذائی کشور است

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی «چهارباغ رسا»، سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی امروز سه شنبه در آئین بزرگداشت استاد کریم ساعی که در دانشکده منابع طبیعی کرج برگزار شد، گفت: امروز پاسداشت و گرامیداشت مردی است که تفکر توسعه، حفظ و بهره‌برداری از جنگل را در کشور پایه‌گذاری کرد.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، افزود: مرحوم ساعی جادوانه شد و بعد از گذشت نیم قرن یاد‌ایشان را گرامی می‌داریم زیرا به عنوان یک متفکر و عنصر برجسته مدل موفقی برای همه دانشمندان و اساتید دانشگاه کشور است.
وی با اشاره به اینکه استاد ساعی بسته فکری منسجم و پویا داشت، اظهار داشت: وی برای حفظ اقلیم جنگل دانشکده جنگل را راه‌اندازی کرد و عامل پایه‌گذاری سازمان جنگل‌ها شد، وی ضلع دانشگاه و حاکمیت را هم برای پیشبرد اهداف جنگل پایه‌گذاری کرد.
موسوی ضلع سوم یعنی صاحبان سرمایه و مردم را ضعیف دانست و تصریح کرد: دنیا ۳ ضلع مذکور و مثلث توسعه را تشکیل داده و به موفقیت هم رسیده است، تکلیف و رسالت ما این است که ضلع سوم را بسط دهیم نه اینکه جنگل را به‌امان خدا ر‌ها کنیم تا توسط سوداگران تاراج شود.
رئیس دانشگدکان نظام بهره‌برداری منسجم را ضروری دانست و گفت: حیف است که مدل پایه‌گذاری شده توسط استاد ساعی مغفول بماند، وضع اسف بار جنگل‌ها را نظاره‌گر هستیم. شرایط کنونی قابل دفاع نیست و باید از این وضعیت خارج شد.
وی در خاتمه افزود: جنگل ریشه امنیت غذائی و زیستی کشور است و برای تغذیه، اقلیم و اقتدار غذائی باید به جنگل اهمیت داد و از کنار آن به سادگی عبور نکرد. متأسفانه بخشی از اقتصاد عشایر و روستائیان را تخریب کرده و آن‌ها را در راستای مشاغل کاذب راهی شهر‌ها کرده‌ایم.

گلاویژ اصحابی – چهارباغ رسا

انتهای خبر/ س

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *