به گزارش گروه علمی پایگاه خبری «چهارباغ رسا»، علیرضا رفیعی پور گفت: در اجرای این طرح نیز انتقال فرآوردههای خام دامی مانندگوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ مورد مصرف موکبهای اربعین حسینی به شهرهای مرزی و غربی کشور مورد پایش قرار میگیرد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز اضافه کرد: دامپزشکی استان البرز برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل تیمهای سیار کرده در سراسر استان کرده است؛ این تیمها وظیفه دارند تا نظارتهای شرعی و بهداشتی را در تمام مراحل ذبح قربانی و توزیع فرآوردههای دامی را به دقت انجام دهند.
رفیعی پور ادامه داد: ناظران بهداشتی دامپزشکی استان البرز نیز در موکبهای اربعین حسینی استقرار یافتهاند.
وی با اشاره به اینکه دامهایی که کشتار میشوند باید تحت نظارت اکیپهای دامپزشکی قرار بگیرند، ادامه داد: خریداری دام نیز باید از مکانهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی استان انجام شود.
انتهای خبر/ س
دیدگاهتان را بنویسید