چهارشنبه / ۷ خرداد / ۱۴۰۴ Wednesday / 28 May / 2025
×
نائب رئیس اتاق اصناف چهارباغ گفت: در طرح نظارت بهداشتی از ۱۴ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذائی، ۳ واحد صنفی بدون پروانه کسب روانه تعزیرات حکومتی شدند.
ارجاع ۳ واحد صنفی بدون پروانه کسب به تعزیرات چهارباغ

مجید پوستینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی شبکه خبری «چهارباغ رسا»، گفت: طرح نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تشدید نظارت بر لبنیات و برنج در واحد‌های صنفی چهارباغ انجام شد.

نائب رئیس اتاق اصناف چهارباغ افزود: گشت مشترک با حضور واحد بازرسی اتاق اصناف، اتحادیه مواد غذایی و پرندگان و شبکه بهداشت صورت گرفت.

وی اظهار داشت: در این طرح ۱۴ واحد صنفی در رسته‌های شغلی تهیه غذا، عطاری و فروش گیاهان دارویی، لبنیات فروشی، سوپرمارکت و فست فود بازدید شد.

نائب رئیس اتاق اصناف چهارباغ تصریح کرد: در بازرسی‌های صورت گرفته، ۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب شناسایی و۳ واحد صنفی روانه تعزیرات حکومتی شدند.

گلاویژ اصحابی – چهارباغ رسا
انتهای خبر/ س

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *