مجید پوستینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی شبکه خبری «چهارباغ رسا»، گفت: طرح نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تشدید نظارت بر لبنیات و برنج در واحدهای صنفی چهارباغ انجام شد.
نائب رئیس اتاق اصناف چهارباغ افزود: گشت مشترک با حضور واحد بازرسی اتاق اصناف، اتحادیه مواد غذایی و پرندگان و شبکه بهداشت صورت گرفت.
وی اظهار داشت: در این طرح ۱۴ واحد صنفی در رستههای شغلی تهیه غذا، عطاری و فروش گیاهان دارویی، لبنیات فروشی، سوپرمارکت و فست فود بازدید شد.
نائب رئیس اتاق اصناف چهارباغ تصریح کرد: در بازرسیهای صورت گرفته، ۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب شناسایی و۳ واحد صنفی روانه تعزیرات حکومتی شدند.
گلاویژ اصحابی – چهارباغ رسا
انتهای خبر/ س
دیدگاهتان را بنویسید