به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری «ما»، حبیب الله آسوده ظهر امروز در آئین تجلیل از خیرین کمیته امداد استان البرز، گفت: این برنامه ۳۰امین همایشی است که در ۳۰ استان کشور طی ۲ سال اخیر انجام شده و مبنای آن آیه ۱۳۰ سوره توبه است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور افزود: کمیته امداد به عنوان یک نهاد حکومتی و راهبر خیر و احسان در ایران که در آستانه فرمان تأسیس آن هم هستیم، در راستای فقرزدائی گامهای ویژهای برداشته است.
وی اظهار داشت: هیچ جای دنیا نداریم انقلابی پیروز شود، ۲۲ روز بگذرد و امام آن انقلاب هنوز پایههای نظام در حوزه امنیت تثبیت نشده و جنگ داخلی وجود دارد به حکومت فرمان خدمت به محرومین را بدهد.
آسوده با اشاره به اینکه باید همه بپذیریم این یعنی نظام ولایی مبتنی بر رسالت، نبودت و امامت است، تصریح کرد: تاریخ توحیدی کوخ نشینان را بر کاخ نشینان ترجیح داده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور گفت: باید از تمام افراد و مؤسسات خیریهای که در زمینه ساخت مسجد، مدرسه، تأمین معیشت و… کار خیر انجام میدهند تقدیر کرد.
وی افزود: اگر خیرین نبودند وظیفه کمیته امداد و نظام بود که باید پاسخگوی نیازمندان میشد اما خیرین بار را از روی دوش نظام و کمیته امداد برداشتند. اگر مشارکت مردم در صحنه نباشد کاهش فقر در جامعه انجام نمیشود و توانمندسازی به درستی شکل نمیگیرد.
آسوده با اشاره به اینکه تشکلهای مردمی به تعبیر رهبری حلقههای میانی باید در تصمیمسازی حکمرانی کشور اثرگذار باشند، اظهار داشت: بدون حضور و مشارکت مردم پیشرفت و توسعه در جامعه شکل نمیگیرد و به مردم باوری و مردم یاوری به عنوان راهبرد جدی کمیته امداد اعتقاد داریم.
وی مؤسسات خیریه را برکات خیر برای نظام دانست و تصریح کرد: کمیته امداد باید کار خیریهها و مردم را برجسته کند.
آسوده با دعوت از خیرین برای ورود به ۶ عرصه خیر و احسان، گفت: همه باید در راستای جلوگیری از ترک تحصیل کودکان به واسطه فقر مشارکت کنند و آنها را همانند خانواده خود بدانند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور افزود: اولین عهد ما در البرز باید این باشد که نگذاریم کودکی به واسطه فقر اقتصادی از تحصیل دور بماند چه بسا برخی از آنها در آینده نخبه شوند.
وی ادامه داد: نباید جوانی به واسطه فقر اقتصادی از ازدواج دور بماند، باید ازدواج آسان و شرایط راحت را ترویج داد و از تجمل گرائی پرهیز کرد. باید در زمینه گفتمانسازی ازدواج آسان و تأمین جهیزیه اقدام ویژه داشت.
آسوده گفت: مسکن برای طبقات محروم و متوسط آرزو شده است لذا خیرین باید به این مسأله ورود کنند، ائمه جمعه و تریبونداران باید در زمینه گفتمانسازی و جریان فرهنگی کاهش اجاره خانه قدم بردارند.
معاون توسعه مشارکتهای کمیته امداد کشور با اشاره به هزینههای بالای سلامت، افزود: خانوادهها نباید به واسطه فقر اقتصادی درد بکشند.
وی اشتغال را قله توانمندسازی و هدف جدی کمیته امداد دانست و اظهار داشت: اشتغال به خانوادههای تحت پوشش عزت میدهد، باید ایتام و فرزندان خانوادههای نیازمند را به کارخانهها و افراد دارای کسب و کار معرفی کرد.
آسوده با اشاره به کاهش آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: در گذشته ریش سفیدها اختلافات خانوادگی را حل میکردند اما امروز تشکلهای مردمی به عنوان امامان خیر، میتوانند در این راستا اثرگذار باشند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور گفت: باید به سبک زندگی اخلاقی اسلامی و دینی برگشت و آسیبهایی مانند طلاق را به حداقل رساند، تبیین گفتمانی سبک زندگی ایرانی میتواند برای کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر باشد.
وی در ادامه افزود: اگر در راستای رفع دغدغههای مذکور، قدم برداشته نشود فرزندان ما در آینده با اختلال ارزشها مواجه خواهند شد.
گلاویژ اصحابی – راوی خبر
انتهای خبر/ س
دیدگاهتان را بنویسید