پنجشنبه / ۱ آذر / ۱۴۰۳ Thursday / 21 November / 2024
×
عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، گفت: به اذعان بانک جهانی فقر مطلق در ابتدای انقلاب ۴۶ درصد بود اما امروز به ۸ درصد رسیده است.
انقلاب ایران فقر مطلق را ۳۸ درصد کاهش داد
  • کد نوشته: 1554
  • ۲۴ آبان
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «چهارباغ رسا»، ابوذر یاسری امروز پنج شنبه در دوره تربیت مربی بیانیه گام دوم انقلاب چهارباغ، گفت: رسانه ابزار انتقال روایت‌ها است.

    عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به اینکه عمران و آبادانی، اخلاق اسلامی، هویت انقلابی و الهام بخشی ۴ هدف مد نظر انقلاب است، افزود: تهدید‌ها و فرصت‌های داخلی و خارجی می‌تواند این روند را تسریع دهد یا کُند کند.

    وی با تأکید بر اینکه تهدید‌ها و ضعف‌ها اولویت‌ها و فرصت‌ها و قوت‌ها ظرفیت‌ها را مشخص می‌کند، اظهار داشت: ناامیدی ثمره توجه صرف به تهدید و ضعف و غرور کاذب ثمره توجه به فرصت‌ها و قوت‌ها است.

    یاسری با اشاره به اینکه عمده مشکلات ناشی از ضعف‌های داخلی و روایت خرد است، تصریح کرد: جنگ روایت‌ها از روایت خرد سرچشمه می‌گیرد.

    وی در ادامه تأکید کرد: هر کشوری داشته‌ها و نداشته‌هایی دارد اما باید داشته‌ها و نداشته‌های ۲ کشور را با هم مقایسه کرد.

    یاسری با اشاره به اینکه عده‌ای آمریکا را کشور آمال خود می‌دانند، گفت: بر اساس گزارش وزیر کشاورزی آمریکا، ۴۹ میلیون نفر در آمریکا گرسنه هستند و از هر ۶ نفر یک نفر در ناامنی غذایی به سر می‌برد.

    وی با اشاره به اینکه ۲۶۷ سال از استقلال آمریکا می‌گذرد و تقریباً ۶ برابر عمر آن بیشتر از انقلاب اسلامی است، افزود: هزینه جنگ تحمیلی و بازسازی ایران یک هزار و ۱۰۰ میلیارد دلار بود.

    یاسری با اشاره به اینکه کل درامد نفتی ایران بعد از انقلاب هزار میلیارد دلار است، اظهار داشت: فتنه سال ۸۸ تحریم ساز بود و از ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳ ارتباط بانک مرکزی با جهان قطع شد.

    عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به اینکه تحریم‌ها، جنگ و ترور مانع ایران شدند، اما به شکوفائی و پیشرفت رسید، گفت: آمریکا ۷ تریلیون در خاورمیانه هزینه کرده است اما از نظر زیرساختی در بدترین شرایط به سر می‌برد.

    وی افزود: به اذعان بانک جهانی فقر مطلق از ۴۶ درصد ابتدای انقلاب به ۸ درصد در سال ۹۲ رسیده و امپراتوری پارس در زمان انقلاب احیاء شده است.

    یاسری در خاتمه اظهار داشت: ایران بر اساس ۴ شاخص توسعه و رفاه ایرانی اعم از میزان درامد، بهداشت و سلامت، آموزش و تحصیلات و طول عمر، پیشرفت کرده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *