فروغ دولت آبادی در گفتگو با خبرنگار گروه علمی «چهارباغ رسا»، گفت: بر اساس سامانه سیب وزارت بهداشت، چهارباغ قریب به ۱۲۲ هزار نفر جمعیت دارد که از خدمات درمانی بهرهمند میشوند.
رئیس بهداشت و درمان چهارباغ با اشاره به فعالیت ۵ مرکز خدمات جامع سلامت افزود: با افتتاح مرکز جامع سلامت شهید جمهور شهرک ابریشم در شهریور ۱۴۰۳، این آمار به ۶ مرکز رسیده است.
وی به ارائه خدمات دندانپزشکی، پزشکی، مامائی، کارشناس بیماریها و واکسیناسیون در مراکز جامع سلامت، اظهار داشت: چهارباغ ۲ پایگاه سلامت دارد که با اکیپ مامائی هدایت میشوند.
دولت آبادی با اشاره به فعالیت ۲ پایگاه سلامت در ملک آباد و شهرک علوی، تصریح کرد: ۱۰ خانه بهداشت در مناطق روستائی اعم از سلطان آباد، عرب آباد، قوهه، طاووسیه، روستاهای رمنده و سنقرآباد مستقر هستند.
رئیس بهداشت و درمان چهارباغ به انجام واکسیناسیون و تشکیل پرونده برای بیماران توسط بهورز در خانه بهداشت اشاره کرد و گفت: هفتهای ۲ مرتبه پزشک و ماما بیماران را در این مراکز ویزیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه رسالت اصلی کادر درمان چهارباغ بهداشت و پیشگیری از بیماریهای واگیردار و غیرواگیر است، افزود: غربالگری افراد بالای ۳۰ سال از نظر دیابت و فشار خون انجام میشود.
دولت آبادی به غربالگری اتباع خارجی از نظر سل و مالاریا، اظهار داشت: در قالب بستههای خدمتی از زمانی که نوزاد متولد میشود تا سالمندی تحت حمایت بهداشت و درمان قرار میگیرد.
رئیس بهداشت و درمان چهارباغ با اشاره به ارجاع بیماران به مراکز درجه ۲، تصریح کرد: افراد از نظر بیماریهایی چون تیروئید ارزیابی و تا زمان درمان و به دست آوردن سلامتی رها نخواهند شد.
وی با اشاره به اینکه چهارباغ بیمارستان ندارد و پرستاران در مراکز مستقر شدهاند، گفت: ۱۰ پرسنل در بخش دولتی پرستار هستند که ۴ نفر از آنها در تنها مراکز شبانه روزی چهارباغ فعالیت دارند.
دولت آبادی از استقرار یک پرستار در مهدی آباد، یک پرستار در ملک آباد و ۴ پرستار در ستاد مرکزی خبر داد و افزود: ۱۵ پرستار بخش خصوصی در چهارباغ به مردم ارائه خدمات میدهند.
رئیس بهداشت و درمان چهارباغ با اشاره به فعالیت ۲۵ پرستار در این شهرستان، اظهار داشت: با راهاندازی بیمارستان با کادر درمان، پزشک متخصص و پرستار متناسب به جمعیت تحت پوشش ارائه خدمت خواهد شد.
گلاویژ اصحابی – چهارباغ رسا
انتهای خبر/ س
دیدگاهتان را بنویسید